Alt for livet ditt

Med 16 års erfaring og kompetanse tar vi nå våre første steg inn på markedet i Norge. Som Varehuset Interiør AS etablerer vi Norges nye aktør; Lisa HOME. Med et utvalg på over 10.000 produkter er dette stedet for kjøkken- og husholdningsutstyr med utgangspunkt i verdenstrendene. Med slagordet «kvalitetsprodukter til en god pris» blir vi en frisk pust på det norske markedet.

Konsept
Lisa HOME møter ethvert behov du har for hjemmet ditt. Først og fremst innen bestikkserier, middagsservicer og alt av behov innen porselen-, keramikk-, glass- og bambusprodukter. I tillegg finner du alt av hjemmetekstil, baderomstilbehør, undertøy, gaveartikler, leketøy, plastprodukter, hageartikler, jernvare og alt annet du trenger til hjemmet på ett og samme sted. Man kan også velge innen et stort utvalg av belysning og dekorartikler med det siste innen design og nyheter.

Visjon
Lisa HOME’s første forretning åpnes på Stovner Senter i Oslo, i tillegg planlegges flere butikker innen detaljhandel i en rekke andre byer i Norge. I løpet av de kommende 10 årene ønsker vi å bli en ledende aktør innen grossist- og detaljhandel i de andre skandinaviske og europeiske landene. I tillegg tilbyr vi netthandel via nettsiden lisahome.no.

Vår butikk..
Vår første butikk i Norge befinner seg på Stovner Senter i Oslo med lokaler på over 300 kvadratmeter. Lisa HOME vil hovedsakelig tilby kjøkkenprodukter, i tillegg til over 5000 artikler innen hjemmetekstil, belysning, dekor, undertøy og jernvare.

Legg igjen en kommentar